slimbedrijvenvinden.nl

Met deze vervoersmiddelen kun jij op je werk komen!

Naar jarenlang gestudeerd te hebben, kun je binnenkort eindelijk aan de slag. Je hebt een mooie baan gevonden en kijkt er erg naar uit om te starten. Om ervoor te zorgen dat je direct goed van start gaat, doe je er alles aan om te zorgen voor een goede voorbereiding. Een van de zaken waar je bij de voorbereiding rekening mee dient te houden, is je vervoermiddel. Hoe ben je van plan om naar je werk te reizen en wat zijn de voor- en nadelen van elke optie.

 

Met de auto naar het werk

De meest gekozen optie om op het werk te komen, is toch wel door gebruik te maken van een auto. Vooral wanneer je wat langer moet reizen is het prettig om met de auto te gaan. Mocht je momenteel niet in het bezit zijn van een auto, dan zou je eventueel ook voor een autohuur Amsterdam kunnen kiezen. Zo is het in grote steden bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van en deelauto. De kosten per kilometer zijn relatief laag en je kunt de auto’s op veel verschillende plekken ophalen. Daarnaast zou je er ook voor kunnen kiezen om het eerste gedeelte van de reis met de trein af te leggen en voor het laatste stukje gebruik te maken van een deelauto. Houd er wel rekening mee dat je de auto hoogstwaarschijnlijk op een vaste plek moet plaatsen en dat je anders per uur dient te betalen dat de auto hier niet staat. Of een auto huren Amsterdam voordelig is, hangt dus volledig af van de situatie. 

 

Maak gebruik van je fiets

 

Voor zowel je gezondheid als je portemonnee is het verstandig om met de fiets naar je werk te gaan. Naast dat je hierdoor extra calorieën verbrandt, zorgt het er ook voor dat je dag scherper begint. Om ervoor te zorgen dat de fietstocht naar je werk zo prettig mogelijk is, is het zeer aan te raden om te investeren in een fiets van hoge kwaliteit. Mocht je nou niet zo sportief zijn, dan zou je eventueel ook kunnen kiezen voor een elektrische fiets. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, verbrand je met een elektrische fiets ook behoorlijk wat calorieën. Het grootste voordeel van een elektrische fiets is dat het minder moeite kost om vooruit te komen. Het nadeel van een elektrische fiets is dat ze erg duur zijn.

 

Mobiele versie afsluiten