Er zijn speciale momenten waarvoor je een bijzonder cadeau nodig hebt. Bijvoorbeeld een cadeau wat afkomst is uit de kunst van www.artihove.nl.Het moment dat een collega afscheid neemt en gaat genieten van zijn of haar pensioen, is een moment wat je als werkgever niet zomaar voorbij laat gaan. Je gaat dan vaak opzoek naar afscheid collega voor pensioen. Je wilt immers wel een zo origineel mogelijk afscheid organiseren voor deze collega. Een collega die met pensioen gaat is in veel gevallen namelijk een werknemer die al jarenlang voor jou als werkgever werkzaam. Zo’n collega wil je dan ook graag in het zonnetje zetten en je waardering voor de jarenlange inzet van deze collega kenbaar maken.

Waardering kenbaar maken

Een afscheid voor een collega die met pensioen gaat is vaak een ander afscheid dan dat van een collega die bij een andere werkgever een nieuwe uitdaging aangaat. Een collega die met pensioen gaat verdiend dan ook vaak meer dan een afscheidstoespraak en een bosje bloemen. Het kan bijvoorbeeld een leuk idee zijn om de collega die afscheid neemt een gepersonaliseerd cadeau te geven. Er zijn verschillende gepersonaliseerde cadeaus verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een cadeaubon met de naam van de collega erop. Een oorkonde of een gepersonaliseerd beeld. Een beeld is namelijk iets wat blijvend is. Het is dan ook raadzaam om eens een kijkje te nemen tussen de verschillende bronzen beelden bij Artihove.nl. Wanneer de collega die met pensioen gaat het beeld een mooi plaatsje geeft in zijn of haar huis, zal de collega zo nu en dan nog eens terugdenken aan zijn of haar periode bij jou als werkgever. Je kunt bijvoorbeeld een beeld laten maken waarmee je de collega die met pensioen gaat een zonnige toekomst wenst. Voor zo'n cadeau kun je eens op zoek gaan naar een sculpture van Artihove.nl. Ook kun je de collega die met pensioen gaat bloemen geven in de vorm van een beeld. Een bosje bloemen is namelijk geen blijvend en gepersonaliseerd cadeau. Naast een mooi beeld kun je natuurlijk ook een bruikbaar item cadeau doen.

Bruikbaar cadeau

Wanneer je op zoek gaat naar afscheid collega voor pensioen zullen er vast en zeker allerlei ideeën bij jou als werkgever ontstaan. Je kunt die collega die met pensioen gaat wel een mooi beeld cadeau doen, maar het kan misschien ook een leuk idee zijn om een cadeau te geven waar deze collega ook echt iets aan heeft. Je kunt bijvoorbeeld een gepersonaliseerde tapasplank cadeau doen, wanneer je weet van deze collega dat hij of zij wel in is voor een wijntje met wat lekkere hapjes. Ook kun je een zilveren schaal cadeau doen die gemaakt is van allemaal klavertjes vier of vijf. Door zo’n schaal cadeau te doen spreek je als werkgever je waardering uit naar de collega die met pensioen gaat, en wens je deze collega ook nog eens veel geluk toe. Misschien heb je wel een aantal mooie momenten met deze collega beleeft waar je iets tastbaars van kunt laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een ladder die jij samen met deze collega hebt beklommen om zo jouw onderneming nog meer succesvol te maken dan deze al was. Er is van alles mogelijk wanneer je op zoek gaat naar afscheid collega voor pensioen. Het belangrijkste van alles is dat je als werkgever je waardering laat blijken voor deze collega en het afscheid van deze collega niet zomaar voorbij laat gaan.