Zoek je een extreem populair Nederlands fashion merk die met unieke ontwerpen streetwear mixt met luxe mode? Een merk dat als doel heeft perfectie en kledingstukken die gemaakt zijn van de beste kwaliteit? En een merk die luistert naar zijn klant en met een lach en tevredenheid achterlaat? Lees dit artikel verder om te weten te komen over welk Nederlands merk we het hier hebben.

Nederlands top merk Lumi3re

Het gaat namelijk over het merk Lumi3re. Een fashion label die streetwear mixt met mode en streeft naar hoogstaande kwaliteit en perfectie. Het opvallende aan het merknaam is dat het niet Lumiere is, maar Lumi3re met een drie. Wat betekent Lumiére? Het is een Frans woord met de betekenis "licht". Daarnaast heeft het de betekenis “aanbreken van de dag”. Vooral populair in het assortiment van Lumi3re zijn de trainingspakken.

Het diverse assortiment van Lumi3re

Het lumiere trainingspak is hip, stijlvol en trendy. Je kan niet misgaan met dit kledingstuk. Maar Lumi3re staat niet alleen bekend om zijn trainingspakken. Er zijn genoeg andere kledingstukken te vinden zoals denim, warme jassen en coole t-shirts. De stijl van dit merk is zeer uitgesproken op het gebied van street style, maar weet het makkelijk te combineren met klasse en elegantie. Je ziet daardoor een mening van diverse inspiratiebronnen zoals vintage, industrieel en jaren negentig. Dat maakt van dit alles, dat je je geen zorgen hoeft te maken om er netjes bij te lopen. Lumi3re zorgt daar voor.

De Lumi3re trainingspak

Je vindt de Lumi3re trainingspak in verschillende soorten kleuren. Sommige winkels bieden zelfs acht variaties kleuren aan. Dan gaat het om rood, blauw, turquoise, geel, bruin, zwart, mokka en paars. Het trainingspak heeft een normale pasvorm en het gehele outfit bestaat uit hoodie of sweater met een bijbehorende trainingsbroek in eenzelfde kleur. Kenmerken van de hoodie of sweater zijn de grote letters Lumi3re op de borst. Onder de naam vind je de tekst "SPORTIF". Daarnaast bevat de hoodie kangaroo pockets om je handen warm te houden en is er een capuchon tegen de regen. Al aangegeven wordt de top aangeleverd met een trainingsbroek. Kenmerken van de trainingsbroek zijn aan de linkerkant het logo van Lumi3re en daaronder wederom de tekst "SPORTIF". Uiteraard zijn er zakken aan de linker- en rechterkant en door de touwtjes kunnen je zelf afstellen of je je broek strak of los wilt hebben. Desalniettemin kan je met de Lumi3re trainingspak met veel stijl de straat op. En iedereen kijkt je na, zonder twijfel.