Ben je op zoek naar de beste sim only? Tegenwoordig heb je tal van webshops waarbij je een goede sim only kan afsluiten. In dit artikel welke 3 websites je helpen bij het kiezen van een goede sim only.

1. Simonlycheck

Op Simonlycheck vind je alle grote providers op één plek. Vul op deze website in hoeveel data je wilt verbruiken, het maximaal aantal belminuten, je contractduur en je netwerk en je krijgt een lijst van mobiele providers die het beste bij je behoefte aansluiten.

2. Mobiel.nl

Op Mobiel.nl vind je ook alle grote mobiele aanbieders. Naast sim only vind je hier ook mobiele abonnementen met toestel en alles-in-1-pakketten. Mobiel.nl is dan ook een groot vergelijkingsplatform waar je veel abonnementen kan vergelijken.

3. Bellen.com

Bellen.com lijkt veel op Mobiel.nl. Ook op dit platform ontdek je alle type mobiele abonnementen die er zijn. Naast alle bundels vind je hier ook informatie over het mobiele gebruik in het buitenland en andere nieuwtjes omtrent de mobiele telefoon.

Hoe kies je de beste sim only uit?

Tot slot lees je hieronder nog enkele tips om de beste sim only te kiezen die bij jouw situatie past:

  • Ten eerste is het aan te raden om voor 4G te kiezen. Je internetverbinding is dan namelijk een stuk sneller. Zo worden series en films kijken een stuk comfortabeler!
  • Ten tweede is het slim om de dataverbruik van het verleden bij te houden. Zo weet je hoeveel mobiele data je gemiddeld gebruikt. Het is altijd verstandig om een grote bundel te kiezen. Zo weet je zeker dat je niet over je datalimiet heengaat!
  • Tot slot is het verstandig om te kijken welke apps je wel en niet vaak gebruikt. Met name social media verbruiken veel data. Misschien is het een idee om je instellingen aan te passen!