Door de bomen zie je het bos niet meer. Wie had ooit bedacht dat dit spreekwoord zo toepasselijk zou zijn voor het internet. Tegenwoordig staat werkelijk alles online. Dit maakt alles, zowel informatie als producten en diensten, een stuk toegankelijker. Het nadeel is echter wel dat je niet weet waar je moet beginnen als je iets zoekt. Daarom ben ik deze blog gestart. Bespaar jezelf een enorme zoektocht: ik zoek het helemaal voor jou uit! Na mijn vorige blog heb ik veel verzoekjes gekregen om uit te zoeken waar je eenvoudig online een Cowboysbag kan kopen.

Wat is een Cowboysbag eigenlijk?

Voor de minder grote modeliefhebbers onder ons zal ik even toelichten wat een Cowboysbag eigenlijk is. Een Cowboysbag is simpelweg een tas uit de collectie van het Nederlandse merk Cowboysbelt. Deze tassen zijn te herkennen aan de hoge kwaliteit leer waarmee de tassen worden gemaakt compleet met vintage look. De tassen van Cowboysbelt zijn enorm populair geworden. Van tieners tot studenten tot carrièrevrouwen, je ziet op straat vrijwel iedereen met zo’n prachtige Cowboysbag lopen. Helaas zijn er door de populariteit van deze tas ook veel neppers op de markt. Vandaar dat ik het verzoek kreeg om uit te zoeken waar en bij welk bedrijf je online een echte Cowboysbag kan kopen.

Online shoppen op Brandfield

Persoonlijk vind ik de naam van deze webshop al erg goed gevonden. Het is namelijk letterlijk een veld vol merken (a brand field). Ik was op een positieve manier verrast hoeveel verschillende soorten merken er aangeboden worden op deze webshop. Van kleine Nederlandse merken tot wereldwijd iconische labels. Ze hebben het allemaal. Hierdoor kwam ik al gauw bij Brandfield uit voor de echte CowBoysbag. In het assortiment zijn verschillende tassen van het merk Cowboysbelt om uit te kiezen. Voor rugtassen, schoudertassen of handtassen ben je op deze webshop aan het juiste adres.

Wanneer je op zoek bent naar de iconische Cowboysbag, dan zoek je met andere woorden de tas die bekend staat als ‘The Bag’. Dit model tas is door de jaren heen uitgegroeid tot een waar icoon onder de modeliefhebbers. Hierdoor heeft ‘The Bag’ een vaste plek veroverd binnen de collectie Cowboysbag. De reden voor deze roem en liefde voor een specifieke tas? Iedereen kan deze praktische en stoere tas vol zelfvertrouwen dragen. Dankzij de veelzijdigheid van ‘The Bag’ kun je de tas ook werkelijk elk moment van de dag gebruiken. Als schooltas, laptoptas of gewoon als tas om mee te shoppen: het kan allemaal.